habituallydestructive:

*laughs while actually getting feelings hurt*

(via fake-mermaid)

theidyl:

Cactus Decor

dai-sy-m:

do you ever get random bursts of confidence and plan to do something then later wither in shyness

(Source: wishingskiesofbllue, via fake-mermaid)

aquariax:

Message me if you have a fresh/modern blog, need more blogs to follow!

the city / @_annietang
freshmiint:

[ f r e s h ] 
freshyed:

f r e s h ✰ m o d e r n
purelix:

q’d
vatisyoploblem:

Jun Igarashi Architects created ‘Case’, a house located in the suburbs of Sapporo. The site is a typical suburban subdivision. In order to take full advantage of the small 50-square-meter building space, the architects built up, integrating wooden lofts that add 30 meters of extra floor space while keeping the residence open and bright. Curved staircases connect the different elements and integrate a playful element. To provide an external buffer, steel wires were stretched from the roof to the garden, providing a support for climbing plants that create a green exterior ‘wall’.